Διατηρήστε το ίδιο θέμα στο γάμο σας από το προσκλητήριο έως όλη τη διακόσμηση.

Posted by IC Invitations | Ιούλιος 25, 2016 | Blog, Uncategorized

IC INVITATIONS

Ένα από τα πρώτα πράγματα για τα οποία πρέπει να αποφασίσει το ζευγάρι, είναι το στυλ που θα έχει ο γάμος τους και η διακόσμηση από την εκκλησία έως τη δεξίωση.

Καθώς ψάχνετε για έμπνευση ανάμεσα σε ιστοσελίδες και περιοδικά, ίσως αναρωτηθείτε πως μπορείτε να το πραγματοποιήσετε και από πού να αρχίσετε.

Μια καλή αρχή, λοιπόν, είναι να ξεκινήσετε από τα προσκλητήρια του γάμου σας. Η πρώτη εικόνα που θα έχουν οι καλεσμένοι σας για το γάμο σας είναι τα προσκλητήρια, οπότε αποτελούν το τέλειο ξεκίνημα. Αφού επιλέξετε το σχέδιο που σας αρέσει, μπορείτε να συνεχίσετε υιοθετώντας το ίδιο θέμα στην υπόλοιπη διακόσμηση σας.

Για παράδειγμα, αν σκέφτεστε να υιοθετήσετε ένα vintage και ρομαντικό ύφος στο γάμο σας, μπορείτε να ξεκινήσετε με το παρακάτω προσκλητήριο, το οποίο συνδυάζει διακριτικά το φλόραλ με δαντέλα για ένα άκρως ρομαντικό αποτέλεσμα.

Προσκλητήριο Γάμου vintage τριαντάφυλλα gx049

gx049 eik 2-1200x1200

gx049 eik3-1200x1200

Κατά τη διάρκεια του γάμου (ή στο τέλος) διευκολύνετε τους καλεσμένους σας μοιράζοντας χωνάκια ρυζιού με το ρύζι, το οποίο μπορείτε να αναμείξετε με ροδοπέταλα, διατηρώντας το έθιμο με σικ τρόπο.

Xωνάκι Ρυζιού gx049

gx049-xr eik 1-1200x1200

Ύστερα, ένα μεγάλο κομμάτι της διακόσμησης αποτελεί η δεξίωση και η οργάνωση των τραπεζιών. Συνδυάζοντας το προσκλητήριο σας με τη διακόσμηση του τραπεζιού, αρχίστε να επιλέγετε τα προϊόντα που ανήκουν στο ίδιο στυλ.

Ξεκινήστε από την αρίθμηση των τραπεζιών σας και  διευκολύνετε τους καλεσμένους σας, ώστε να βρουν εύκολα τη θέση τους.

Επιλέξτε κάρτες αρίθμησης τραπεζιού, τις οποίες θα τοποθετήσετε είτε σε ειδικά σταντ είτε ως δίπτυχες κάρτες πάνω στο τραπέζι.

Συνεχίστε στην τοποθέτηση του σερβίτσιου. Μπορείτε να τοποθετήσετε τα πιάτα πάνω σε ένα σουπλά και να βάλετε γύρω από την πετσέτα ένα δαχτυλίδι πετσέτας.

Σουπλά gx049

gx049-s-1200x1200

Τοποθετώντας την δική σας, προσωπική ετικέτα κρασιού στα μπουκάλια κρασιού προσθέτει ακόμη πιο προσωπικό τόνο και στυλ στη διακόσμηση.

gx049-etk 1-1200x1200

Προϊδεάστε τους καλεσμένους σας για το φαγητό με μενού δεξίωσης.

gx049-md eik 2-1200x1200

Τέλος, δείξτε την ευγνωμοσύνη σας προς τους καλεσμένους σας που σας τίμησαν με την παρουσία τους, με μία ευχαριστήρια κάρτα. Μπορείτε να την τοποθετήσετε δίπλα από κάθε σερβίτσιο, ώστε να είναι ευδιάκριτη.

gx049-eka-1200x1200

Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε όμορφο αποτέλεσμα με συνοχή, και με το προσωπικό σας, ιδιαίτερο στυλ!

Add a comment

*Please complete all fields correctly

Related Blogs

Posted by christos | 16 Δεκεμβρίου 2016
 Προσκλητήριο Γάμου laser cut Vintage  cw5186 Aθήνα-Πλάκα 2017 Το icinvitations συνώνυμο με την πρωτοπορία και το στυλ-χαρακτηρίζεται από τις πάντα επίκαιρες και λαμπερές προτάσεις του με δημιουργίες που αποπνέουν τον αέρα της διακριτικής…
Posted by christos | 16 Δεκεμβρίου 2016
Το προσκλητήριο γάμου laser cut mw5158 είναι ένα πολύ ιδιαίτερο προσκλητήριο γάμου με χαρακτηριστικά που το κάνουν πολύ ελκυστικό πλούσιο στη εμφάνιση και είναι για λάτρεις της πολυτέλειας και του…
Posted by christos | 27 Νοεμβρίου 2016
Προσκλητήριο γάμου λουλουδένιος φάκελος laser cut mw204 Περίτεχνες δαντέλες, πολυτελή επιχρισμένα χαρτιά σε αποχρώσεις του λευκού, του ιβουάρ, του ροζ, κλασικά σχέδια, μοντέρνες γραμμές που ταιριάζουν σε δυναμικά ζευγάρια, αλλά…