Προσκλητήριο γάμου lser cut mw5158

Posted by IC Invitations | Δεκέμβριος 16, 2016 | Blog

Το προσκλητήριο γάμου laser cut mw5158 είναι ένα πολύ ιδιαίτερο προσκλητήριο γάμου με χαρακτηριστικά που το κάνουν πολύ ελκυστικό πλούσιο στη εμφάνιση και είναι για λάτρεις της πολυτέλειας και του Vintage.

Ανάγλυφες λεπτομέρειες με λουλουδάκια, διαμορφωμένο με ειδική κοπή (lasercut) και χρυσές ανταύγειες σε όλο το σχέδιο.Έχει για διακόσμηση  μια σατέν δαντέλα χρυσαφί χρώματος.

προσκλητήριο γάμου laser cut mw5158

Η εκτύπωση στην μία όψη του προσκλητηρίου έχει μια χρυσή κορνίζα vintage και μέσα σε αυτή λουλούδια εποχής και πάνω στα λουλούδια είναι γραμμένα τα ονόματα των μελλόνυμφων.

Στην άλλη όψη του προσκλητηρίου υπάρχουν όλα τα στοιχεία γραμμένα και δύο χρυσές μπορντούρες

Στο icinvitations έχουμε πάντα την δυνατότητα να διαλέξουμε κείμενα και γραμματοσειρές μέσα από μια εύκολη φόρμα πού παρέχεται σε κάθε σχέδιο μας στην ιστοσελίδα μας.

προσκλητήριο γάμου lasercut mw5158

Άν ό γάμος σας κινείται σε ρυθμούς vintage και θέλουμε κάτι ιδιαίτερα πρωτότυπο που να εντυπωσιάζει το προσκλητήριο γάμου mw5158 είναι μία πολύ καλή επιλογή.

Στο προσκλητήριο γάμου mw5158 μπορούμε και να δημιουργήσουμε θέματα  για την διακόσμηση της δεξίωσης σας όπως Σουπλά,Ευχαριστήριες Κάρτες,Χωνάκια Ρυζιού,Δαχτυλίδι Πετσέτας,,Αρίθμηση Τραπεζιού,Μενού Δεξίωσης,Ετικέτα κρασιού κ.α. 

Έχουμε μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων για την διακόσμηση σας αλλά και αν κάτι δεν βρείτε σε εμάς θα χαρούμε να σας ακούσουμε και να το κατασκευάσουμε.

προσκλητήριο γάμου lasercut 5158

Λεπτομέρειες προσκλητηρίου:

Ιδιαίτερο προσκλητήριο γάμου με πολύχρωμα λουλούδια ,laser cut. Εκτύπωση και στις  δύο όψεις σε λευκό χαρτί, 250 γραμμαρίων ιριδίζον-χρυσαφί. Το προσκλητήριο παραδίδεται ολοκληρωμένο.

  • Διαστάσεις προσκλητηρίου: 12,5×18,7
  • Ελάχιστη Παραγγελία: 100 τεμάχια
  • Χρόνος Παράδοσης: 20-25 εργάσιμες ημέρες.
  • Δωρεάν Εκτύπωση
  • Δωρεάν Μεταφορικά

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α 24%

Eπικοινωνήστε μαζί μας για καλύτερη τιμή, ανάλογα με την ποσότητα που θέλετε.

Προσκλητήριο γάμου laser cut mw5158

Related Blogs

Posted by christos | 16 Δεκεμβρίου 2016
 Προσκλητήριο Γάμου laser cut Vintage  cw5186 Aθήνα-Πλάκα 2017 Το icinvitations συνώνυμο με την πρωτοπορία και το στυλ-χαρακτηρίζεται από τις πάντα επίκαιρες και λαμπερές προτάσεις του με δημιουργίες που αποπνέουν τον αέρα της διακριτικής…
Posted by christos | 27 Νοεμβρίου 2016
Προσκλητήριο γάμου λουλουδένιος φάκελος laser cut mw204 Περίτεχνες δαντέλες, πολυτελή επιχρισμένα χαρτιά σε αποχρώσεις του λευκού, του ιβουάρ, του ροζ, κλασικά σχέδια, μοντέρνες γραμμές που ταιριάζουν σε δυναμικά ζευγάρια, αλλά…
προσκλητήριο γάμου mw cs 5017
Posted by christos | 16 Νοεμβρίου 2016
http://www.icinvitations.com/ ICINVITATIONS Αν δεν είσαι λάτρης του εντελώς του λευκού προσκλητηρίου γάμου, τότε μπορείς να επιλέξεις ένα προσκλητήριο σε βισσυνί χρώμα από το icinvitations . Το προσκλητήριο cs5017  σαν δαντέλα (laser…