Προσκλητήριο Γάμου HB2065 laser cut

Γεωμετρικά κοψίματα σε απόλυτη αρμονία για το σχέδιο του προσκλητηρίου wm 207 τουicinvitations.Προσκλητήριο γάμου πανέμορφο,ιδιαίτερο με ανάγλυφες λεπτομέρειες έχει μια δόση μοντέρνου ρομαντισμού και είναι για αυτούς που ψάχνουν κάτι διαφορετικό.Στολίζεται με γκρι σκούρα σατέν κορδέλα και συνοδεύεται από λευκό φάκελο.   Οι δημιουργίες του icinvitations αιχμαλωτίζουν την ουσία της υψηλής ποιότητας , προβάλλοντας την έντονη και πάντα διαχρονική πολυτέλεια. Προσοχή στην λεπτομέρεια, ευφάνταστες πινελιές και εξαιρετική τεχνική δημιουργούν ένα laser cut προσκλητήριο που συνδυάζει το κλασσικό με το μοντέρνο σε απόλυτη αρμονία.

Η συλλογή προσκλητηρίων γάμου για το 2016 του icinvitations είναι elegant, minimal,ιδιαίτερη… Αν ήταν να χρησιμοποιήσουμε μία λέξη για να χαρακτηρίσουμε την αίσθηση της φετινής collection του icinvitations είναι fragile… Stylish προσκλητήρια με τεχνικές υψηλού επιπέδου και luxury χαρτιά που αναδεικνύουν το laser cut  hb2065 προσκλητήριο γάμου  του icinvitations.

Προσκλητήριο Γάμου hb2065

Προσκλητήριο γάμου hb2065 laser cut , σε ιριδίζον- λευκό χρώμα. Εκτύπωση σε ιριδίζον χαρτί, 240 γραμμαρίων. Στολίζεται με λευκή κορδέλα, 2 cm φάρδους. Συμπεριλαμβάνεται λευκός, λεπτός φάκελος 120 γραμμαρίων . Το προσκλητήριο παραδίδεται ολοκληρωμένο.

  • Διαστάσεις προσκλητηρίου: 15×15
  • Ελάχιστη Παραγγελία: 100 τεμάχια
  • Χρόνος Παράδοσης: 20-25 εργάσιμες ημέρες.
  • Δωρεάν Εκτύπωση
  • Δωρεάν Μεταφορικά
  • Για αγορά του προϊόντος πατήστε εδώ