Προσκλητήρια γάμου

Προσκλητήρια γάμου ΙCINVITATIONS

Από το σχεδιασμό της πρότυπης πρόσκλησης  έως το τελικό αποτέλεσμα , κρατάμε κατά νου να σχεδιάζουμε προσκλητήρια γάμου με εικόνες που δεν είναι απλώς αισθητικά άρτιες, αλλά που θα επικοινωνούν με τους προσκεκλημένους σας, μεταφέροντας τους το ύφος σας, καθώς και στοιχεία από την ατμόσφαιρα του γάμου σας.

Σε κάθε περίπτωση ο πρωτότυπος σχεδιασμός των προσκλητηρίων γάμου του icinvitations και οι «φρέσκες» ιδέες πλαισιώνονται με εντυπωσιακές εκτυπωτικές τεχνικές καθώς και πρωτοποριακά χαρτιά που συνδυάζονται με φακέλους σε πολλά χρώματα, μοναδικές υφές, διαφορετικά βάρη και διαστάσεις.

Παράλληλα έχουμε να σας προτείνουμε για την δεξίωση του γάμου σας σουπλά, ευχαριστήριες κάρτες, κάρτες αρίθμησης τραπεζιού, δαχτυλίδι πετσέτας, ετικέτα κρασιού, βιβλία ευχών και μενού που θα είναι σε αρμονία με την πρόσκληση που θα επιλέξετε,και όλα αυτά σε προσιτές τιμές που σέβονται τον προϋπολογισμό σας.

Επιλέξτε από μια μεγάλη ποικιλία προσκλητηρίων γάμου lasercut,postcard,watercolors,vintage με φανταστικά σχέδια πρωτότυπα,οικονομικά,και με πολλή φαντασία.