Προσκλητήρια Βάπτισης

Η βάπτιση του μωρού σας… μια από τις πιο σημαντικές, όμορφες και τρυφερές στιγμές για εσάς και το μωράκι σας. Μια στιγμή που θα θυμάστε για πάντα!

Κάντε εντύπωση με έναν ιδιαίτερο στολισμό και επιλέξτε ένα προσκλητήριο που θα προετοιμάσει τους καλεσμένους σας για το τι θα ακολουθήσει.

Σας παρουσιάζουμε κάποια από τα πιο εκλεπτυσμένα, ευφάνταστα, μοναδικά και γεμάτα στυλ προσκλητήρια  βάπτισης, σε πολύ προσιτές τιμές! Επιλέξτε αυτό που ταιριάζει στο θέμα της βάπτισης σας και αποκτήστε το εύκολα και απλά κάνοντας την παραγγελία σας στο e-shop μας.

Παράλληλα, σας παρέχουμε μία σειρά από άλλα προϊόντα, όπως σουπλά, ευχαριστήριες κάρτες, ετικέτες κρασιού/νερού, δαχτυλίδια πετσέτας, χωνάκια ρυζιού και ζαχαρωτών, μενού, κάρτες αρίθμησης τραπεζιών και ευχολόγια, ακολουθώντας τη θεματική του προσκλητηρίου σας, ώστε να ολοκληρώσετε και να τελειοποιήσετε την διακόσμηση σας!!!

Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να οργανώσετε τη βάπτιση του μωρού σας εύκολα, απλά και οικονομικά και να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας!